RSS - https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/RSS - https://bn.politiaromana.ro/ATENȚIE! CONDUCEȚI PRUDENT ÎN CONDIȚII DE IARNĂ!https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/atentie-conduceti-prudent-in-conditii-de-iarnaAvând în vedere condițiile meteo din această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a suplimentat numărul echipajelor de polițiști care acționează pentru monitorizarea traficului rutier, în tot județul.

]]>
2018-01-17 10:20:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
A ÎNCEPUT ŞCOALA ÎN SIGURANŢĂ.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/a-inceput-scoala-in-sigurantaDupă trei săptămâni de relaxare şi program lejer, elevii şi-au reînceput în această săptămână activitatea şcolară. Străzile şi trotuarele sunt pline, dimineaţa mai ales, de forfotă şi de agitaţie. Părinţi şi dascăli, toţi şi-au reluat preocupările care au în centrul atenţiei copii: teme, activităţi extraşcolare, cumpărături, întâlniri...pregătiri.

]]>
2018-01-16 11:43:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/news/18-01-16-01-03-11big_scoala_in_siguranta_2.jpg
Raclete și sfaturi preventive oferite de polițiștii de la Rutieră, în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/raclete-si-sfaturi-preventive-oferite-de-politistii-de-la-rutiera-in-cadrul-actiunilor-de-monitorizare-a-traficului-rutierIeri, 15 ianuarie a.c., polițiștii de la Rutieră au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere favorizate de condițiile meteo din această perioadă. Acțiunile continuă și în cursul zilei de astăzi.

]]>
2018-01-16 11:32:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/news/big_dsc_0044.jpg
Conduceți prudent, respectați regulile de circulație, EVITAȚI ACCIDENTELE RUTIERE!https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/conduceti-prudent-respectati-regulile-de-circulatie-evitati-accidentele-rutiereLa data de 15 ianuarie a.c., pe DN 17C, în localitatea Dumitra, un bărbat, de 83 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția de mers Bistrița spre Năsăud, a intrat în coliziune cu o căruță și cu un alt autoturism, care circulau pe aceeași direcție de mers.

]]>
2018-01-16 11:31:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/mandat-de-executare-a-pedepsei-inchisorii-pus-in-aplicare-de-politistiLa data de 15 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat, de 28 ani, din Dumitrița.

]]>
2018-01-16 11:29:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
Inculpați aflați în arest la domiciliu sau sub control judiciar , controlați de către polițiștii de la supravegheri judiciare.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/inculpati-aflati-in-arest-la-domiciliu-sau-sub-control-judiciar-controlati-de-catre-politistii-de-la-supravegheri-judiciareÎn noaptea de 13/14 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza Văilor Budacului, Șieului, Bîrgăului, precum și pe raza municipiului Bistrița.

]]>
2018-01-14 11:49:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
Un pieton, de 56 ani, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, accidentat mortal de un autovehicul.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/un-pieton-de-56-ani-angajat-in-traversarea-neregulamentara-a-strazii-accidentat-mortal-de-un-autovehiculÎn seara zilei de 13 ianuarie a.c., un bărbat, de 56 ani, din Rodna, în timp ce traversa neregulamentar Drumul Național 17, prin Unirea a fost surprins și accidentat de un autotren, condus de un bărbat, de 46 ani, din județul Suceava.

]]>
2018-01-14 11:47:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
Infracțiuni rutiere constatate în trafic de polițiștii bistrițeni.https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/infractiuni-rutiere-constatate-in-trafic-de-politistii-bistriteniLa data de 13 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat în trafic un bărbat, de 39 ani, din Zagra, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe DJ 172, prin localitate

]]>
2018-01-14 11:46:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/
TU CU CINE TE ÎNTÂLNEȘTI ÎN SEARA ASTA? FĂRĂ ALCOOL LA VOLAN! https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/tu-cu-cine-te-intalnesti-in-seara-asta-fara-alcool-la-volanLa data de 13 ianuarie a.c., un bărbat, de 47 ani, din Viile Tecii, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 A, pe raza localității Bistrița, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul autoturismului, intrând în șanțul din afara părții carosabile, de pe direcția sa de mers.

]]>
2018-01-14 11:45:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/news/18-01-14-11-47-01big_5.jpg
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚIIhttps://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politistilor-pentru-siguranta-comunitatiiÎn ultimele 2 zile, polițiștii au intervenit la peste 70 de evenimente, au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale și au constatat 25 de infracțiuni.

]]>
2018-01-14 11:41:00https://bn.politiaromana.ro/https://bn.politiaromana.ro/files/