19 Ianuarie 2023Sursa: Compartimentul Relații Publice

BULETIN DE PRESĂ 19 ianuarie 2023

Ordin de protecție provizoriu emis în Bistrița

 

La data de 18 ianuarie 2023, o tânără de 19 ani, a solicitat intervenția polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică la un scandal în familie.

 

La locul evenimentului polițiștii au constat faptul că un bărbat de 29 de ani, din Bistrița, și-ar fi agresat fizic concubina, o tânără de 19 ani.

 

În urma analizării celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.

 

 

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

 

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Județean 154C prin Ruștior.

 

La volan a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din localitate. Verificările desfășurate de către polițiști cu privire la autoturism, au indicat faptul că acesta are numerele de înmatriculare provizorii montate, expirate de la începutul anului 2022.

 

Testarea cu aparatul alcooltest, a indicat faptul că șoferul nu consumase alcool.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

 

Șofer depistat în flagrant delict conducând sub influența substanțelor interzise

 

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe strada Năsăudului.

 

La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Chintelnic. Testarea cu aparatul DrugTest 5000 a șoferului a indicat prezența substanței cannabis. În consecință, tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Testarea cu aparatul etilometru, a indicat o valoare negativă în cazul consumului de alcool.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.