13 Februarie 2018Sursa: Compartiment Relatii Publice

Identificat de polițiștii năsăudeni, după ce ar fi sustras o sumă de bani.

La data de 12 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat și tentativă la furt, polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, din Vișeu de Sus, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 3 februarie, acesta ar fi încercat să pătrundă în incinta unui magazin, din Romuli, însă s-a declanșat sistemul de alarmă și nu a sustras bunuri.

De asemenea, la aceeași dată, cel în cauză ar fi sustras suma de 900 de lei, dintr-un autoturism care se afla parcat în curtea unui imobil, din localitatea Romuli.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și recuperarea prejudiciilor.

Polițiștii vă recomandă să fiți precauți și să nu lăsaţi la vedere în autoturism bani, telefoane mobile, genţi diplomat, poşete, acte personale sau alte obiecte de valoare. Toate acestea pot constitui o invitație pentru hoți pentru a fi sustrase.