Ca în fiecare an, poliţiştii bistriţeni au ales să îşi sărbătoreacă ziua prin organizarea de acţiuni şi manifestări menite să dezvăluie o bună parte din secretele muncii lor. 25 martie 2016 a reprezentat un bun prilej pentru instituţia noastră de a-şi promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, de a prezenta dotările Poliţiei, de la arme şi tehnică de intervenţie, până la autospeciale.

Detalii

Ca în fiecare an, poliţiştii bistriţeni au ales să îşi sărbătoreacă ziua prin organizarea de acţiuni şi manifestări menite să dezvăluie o bună parte din secretele muncii lor. 25 martie 2015 a reprezentat un bun prilej pentru instituţia noastră de a-şi promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, de a prezenta dotările Poliţiei, de la arme şi tehnică de intervenţie, până la autospeciale şi de a se „întrece” în competiţii sportive.

Detalii

Peste 800 de elevi, preşcolari şi cadre didactice au vizitat sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud precum şi sediile poliţiilor orăşeneşti Năsăud şi Beclean

Detalii

Invazie..... de tinerețe la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Peste 400 de elevi ne-au vizitat.

Detalii